Ferie i USA 2011

Da vi i foråret 2008 (april-maj) besøgte USA og kørte fra Phoeniz via Salt Lake City og alle nationalparkerne til Seattle, viste det sig, at den nordlige del at turen - fra Salt Lake City og op til Yellowstone, var tilrettelagt vel tidligt på året. Sneen i Grand Teton Nationalpark og i Yellowstone National Park lå højt. Det var selvfølgelig også en oplevelse i sig selv, men vi bestemt nu godtnok, at det område ville vi se i sensommer-efterårsfarver på et senere tidspunkt.

Vi talte en del om, at det skulle vente indtil Karen trak sig tilbage fra arbejdsmarkedet sidst i 2013, men et par oplevelser gjorde, at vi besluttede: "Hvorfor vente, lad os gøre det, mens vi kan". Ingen kender jo dagen imorgen!!

Vi fik derfor MyPlanet til at booke fly og leje et Cruise America motorhome i perioden 23. augsut til 17. septeber 2011. Vi startede og sluttede turen i Denver. Den blev på godt 6.500 km og bragte os til nationalparker, som vi ikke havde set, men også til Yellowstone og Grand Teton, som vi jo kun havde set med sne. 4 spændende uger, som du kan læse om i vores dagbog via nedenstående link.
Vi har også lavet et lysbilledforedrag, som vi gerne vil vise frem for interesserede. Kontakt os, hvis det var noget for din forening.

Se dagbogen her (Åbnes i en ny web-side)

Retur